17

Komentari (17)

user1674297497
Ma Mirza ga gura
Ende
Gurala ga je cijela drzava ... nikad nezasluzeniji poziv u reprezentaciju... i dalje igra u nepoznatom turskom klubu, nikakva senzacija
user1674297497
Super ti je razmišljanje, igra u nepoznatom turskom klubu za platu od 300 hiljada eura,a ima 22 godine,samo ovaj ugovor da odradi obezbjedio je egzistenciju do kraja života, plus igra fudbal,radi što voli,super kvalitet života, i sve to u nepoznatom turskom klubu,boli ga ona stvar za mrzitelje ljubomorne,koji rade za hiljadu maraka i mrze sve koji su uspjeli,sretno ti sa takvim razmišljanjem.
Zax
Ovaj mali Bosnjakistanac ko da zna fuce
rabodimis
Zamisli.. A ti i dalje glup ko ku*ac.. Crnjak pravi..
DOKTOR_GAZ_
NEMA DAL POJMA..JULARDZIJA je za njega ZIDAN..prosjecno misljenje DVOZUBIH zaluđenih PREVAROM ROZMANOM..zbog takvih BULJUBASIC SJEDI NA KLUPI..Ali o njegovom potencijalu se vise prica po SPLITU I BEOGRADU..
Ende
I jeste bolji julardzija od njega... dao gol u turskom bizegizesporu i to je dokaz necega ??
Ecosport
Zaludio Tursku OMG yebo te naslov i senzacija
Chesa
Lijep go Dala.
realista1982
Kažu vrli poznavaoci fudbala u nas; TA ĆE ON BABIN SIN NEMA ON POJMA... ŠTO DALJE OD NAS I NE OKREĆI SE !!!!
rabodimis
Hajd ne lazi bezveze ociju ti.. Niko nije rekao da ne zna nego da je arogantan i bezobrazan.. Sta s*res koji k*rac i pises gluposti.. Gdje ce to on dalje od nas ? Ako je arogantan i bezobrazan ne znaci da je glup i nesposoban.. Odlicno zna ko je, sta je i odakle dolazi..
realista1982
I treba da bude arogantan i bezobrazan,takvi ljudi i postižu uspjeh a ne mlakonje i sisice...Momak zna igrati i može mu se!
Amaru
@rabodomis hahahahaha cuj arogantan i bezobrazan a kakav je Rahman bio? Nek je nama avram maradona ostao, hebo li te mirvic hostopler debeli
Ende
I dalje je to mrljavac koji tu i tamo zabije gol u nepoznatom turskom klubu... bug deal
rabodimis
@Amaru Kako ti takav mozes vidjet razliku izmedju Dala i Rahmanovica ?? Pravo da ti kazem stid me da ti objasnjavam razliku izmedju njih dvojice.. Cudi me da gigovica nisi spomenuo, da ti nije cudno sudjenje na sva tri gostovanja.. A Mirvic ti je problem.. XD Jbo ti pas mater odvratnu, glupu..
Hellas
U tekstu stoji potpisao Za Sivaspor, a dao go za Rizespor hehe
Zulfikar
Pa tu je to samo nekih 400-500 km…?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.