Rizvanović: Ponudu Begovca sam prihvatio bez razmišljanja

Pojačanje za Kakanjce

Rizvanović: Ponudu Begovca sam prihvatio bez razmišljanja

Bočni fudbaler Mirza Rizvanović novi je fudbaler Rudara iz Kaknja.

31-godišnji fudbaler je tokom prošle sezone igrao za Mladost iz koje je u januaru prešao u Viez na posudbu, a prije nekoliko sedmica se razišao sa klubom iz Doboja kod Kanja nakon čega je bio u potrazi za novim klubom.

Danas se skrasio u Rudaru koji igra Prvu ligu Federacije i čija Uprava očigledno radi dobar posao ovog ljeta, a nakon potpisa ugovora istakao je da je veoma sretan.

"Došao sam u jedan od najorganizovanijih i najpoznatijih klubova u BiH. Nakon što sam dobio poziv Edina Begovca, bez razmišljanja sam prihvatio ponudu, s obzirom da smo imali dobru saradnju i u Mladosti", rekao je Rizvanović za zvaničnu stranicu kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Inače, Mirza je tokom karijere između ostalog igrao za Sarajevo, Olimpik, Slobodu, Mladost i Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi