Rob Green tvrdi: Eden Hazard je zbog brata odbio Bayern

Zanimljiv razlog

Rob Green tvrdi: Eden Hazard je zbog brata odbio Bayern

Eden Hazard je nakon dugog perioda špekulacija po okončanju prošle sezone napustio Chelsea i prešao u Real Madrid.

Real je skupo platio potpis sjajnog Belgijanca, ali Kraljevi nisu bili bez konkurencije. Naime, Hazrda je u svojim redovima želio vidjeti i minhenski Bayern.

Navodno je bilo ponuda iz tabora bavarskog velikana, ali je Hazard iste odbio.

Sada je to otkrio Rob Green, nekadašnji engleski golman koji je posljednju sezonu (prošlu) svoje karijere proveo upravo u Chelseaju.

Ako je vjerovati Greenu, Hazard je odbio Bavarce iz dosta neobičnog razloga.

"Bayern je želio Hazarda, ali je Eden sve to odbio. Rekao je da ne želi ići igrati u Njemačku jer mu tamo igrat brat i da bi u slučaju da ode u Bundesligu stvari po njegovog brata tamo bile drugačije", izjavio je Green, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Eden je želio da njegov brat tamo bude poznat kao Thorgan Hazard, a ne kao brat Edena Hazarda".

Inače, i Thorgan je svojevremeno bio član Chelseaja, ali od 2014. godine igra u Njemačkoj. Nakon što je godinama pružao odlične partije u dresu Borussije Monchengladbach, ljetos je za 25.5 miliona eura prešao u Borussiju Dortmund.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

makelele
Gdje god da ode poznat je kao brat od Edena Hazarda. Haha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi