Legenda Liverpoola zagolicala maštu navijača Redsa, a sve zbog Haalanda

Hoće li se ovo obistiniti?

Legenda Liverpoola zagolicala maštu navijača Redsa, a sve zbog Haalanda

S. Grebović

Legenderni fudbaler Liverpoola, Robbie Fowler, 

Nekadašnji napadač tima sa Anfielda, prisustvovao je bundesligaškoj utakmici u subotu u kojoj su se sastali Borssia Dortmund i Augsburg.

Milioneri su u tom meču slavili sa 2:1, a domaći su u tom meču bili lišeni usluga svoje najveće zvijezde, Erlinga Haalanda.

Norvežanin se prije par dana povrijedio na treningu zbog čega je propustio i utakmicu u Ligi prvaka sredinom prošle sedmice.

Fowler je nakon meča dobio na poklon dres od Haalanda skupa sa njegovim potpisom, a pažnju je privukao opisom fotografije.

Bivši napadač Redsa je uslikao Haalandov dres i napisao "izgledaćes bolje, ali u crvenom dresu sljedeće sezone", što je zagolicalo maštu navijača ovog kluba.

Liverpool je pored Bayerna, Real Madrida i ostalih velikana u velikoj borbi za Haalandov potpis, a ko će pobijediti u toj trci možda saznamo već idućeg ljeta.

 

 

Top Komentari

King_Kenny
...o ovome se suska vec duze vrijeme i ocito je da u tome ima dosta istine...Liverpool je ustedio velike kolicine love u zadnje 3 sezone i sigurno je da sljedece sezone stize veliko pojacanje...mali je vec kaparisan...
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi