Salah otkriva da li će biti spreman protiv Urugvaja

Sjajne vijesti stižu iz Egipta

Salah otkriva da li će biti spreman protiv Urugvaja

S. Grebović

Zvijezda Liverpoola i egipatske reprezentacije Mohamed Salah izjavio je kako će biti na raspolaganju selektoru Hectoru Cuperu na Mundijalu u Rusiji i to već na startu protiv Urugvaja.

Najbolji strijelac i igrač ekipe sa Anfielda ove sezone je 26. maja na utakmici finala Lige prvaka nakon duela sa Sergiom Ramosom doživio povredu ramena zbog koje je doveden u pitanje njegov nastup na prvenstvu svijeta.

Međutim, Salah je izjavom za egiptaske medije potvrdio kako će on ipak biti spreman za Mundijal.

"Obećavam da ću učiniti sve što mogu da budem spreman za Svjetsko prvenstvo. Sada se osjećam mnogo bolje i biću spreman da igram protiv Urugvaja. Nikad neću odustati od sna. Obećavam da ću učiniti sve što je moguće za egipatski narod", poručio je Salah.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Egipat prvenstvo otvara utakmicom protiv Urugvaja 15. juna na Central Stadionu u Jekaterinburgu, a u grupi A će još igrati sa selekcijama Rusije i Saudijske Arabije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi