Barcelona u historiji nije doživjela ono što im se desilo u pregovorima s Bayernom
Foto - EPA

Tim iz Minhena sasvim jasan

Barcelona u historiji nije doživjela ono što im se desilo u pregovorima s Bayernom

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern nema namjeru da Barceloni prepusti Roberta Lewandowskog za manje od 50 miliona eura.

Katalonski velikan poslao je zvaničnu ponudu za poljskog napadača vrijednu 35 miliona eura, ali Bayern nije želio ni da odgovori na ovaj pokušaj Barcelone.

Za njih je stvar sasvim jasna. Bez 50 miliona eura nema uopšte ni priče, a novac Bayern želi unaprijed na računu.

Rukovodstvo bavarskog velikana nema povjerenja u Barcelonu koja je u ogromnim finansijskim problemima. Nemaju povjerenja u bilo kakvo odgođeno plaćanje od strane Barce i klub želi novac unaprijed.

O statusu Roberta Lewandowskog Hasan Salihamidžić je govorio i danas za Sky Sports. Ponovio je ono što ponavlja već danima - Lewu klub čeka 12. jula na prvom treningu.

Oglasi

"Za sada 100 posto ostaje. 12. jula mu je prvi dan na poslu i ja ga čekam. Imali smo dobar razgovor na Mallorci", rekao je Hasan Salihamidžić.

Salihamidžić i klub neće zamjeriti Lewandowskom izjave u kojima je jasno saopštio da želi otići.

"Može li se situacija s njim popraviti? Naravno. Uvjeren sam da može jer je on profesionalac i sve se da popraviti. Ima ugovor do 2023. godine i čekam ga raširenih ruku 12. jula", rekao je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Robert Lewandowski će u augustu proslaviti 34. rođendan, a prethodnih osam godina proveo je u dresu Bayerna s kojim je osvojio sve što je mogao.

Porušio je Lewa brojne rekorde, a u postigao je 344 pogotka u 375 nastupa za klub.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

krems_krems12
Barcelona je tek uspjela isplatiti Bayernu Vidala koji je otisao prije 3 sezone za mizernu cifru i sad bi Lewandowskog za 35 miliona i to na rate hahaha. To nema ni u UniCredit-u sa kamatom od 10%.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi