Sve je gotovo: Lewa bez porodice stigao na oproštaj, od srijede u novom klubu!

Visina transfera 50 miliona

Sve je gotovo: Lewa bez porodice stigao na oproštaj, od srijede u novom klubu!

Admin Čaušević

Saga oko transfera Roberta Lewandovskog je ušla u završni čin.

Lewandowski je ponedjeljak navečer stigao u Minhen i to bez porodice što je jasan znak da se više ne vidi u Bayernu.

Njemački mediji prenose da je sjajni Poljak doputovao u prijestolnicu Bavarske samo kako bi se oprostio od dosadašnjih saigrača i klupskog rukovodstva.

"Dobro sam", bio je kratki odgovor na pitanje koje su dugogodišnjem najboljem strijelcui Bayerna postavili novinari Bilda.

U međuvremenu su stigle vijesti iz Poljske prema kojim je transfer Lewandowskog u Barcelonu gotova stvar.

Dvije strane su se napokon dogovorile. Bayernu će pripasti 50 miliona eura, a Lewa će s Kataloncima potpisati ugovor na tri godine s opcijom produženja za još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sjajni golgeter će kako sada stvari stoje na Nou Campu najkasnije biti predstavljen u četvrtak dok se završe sve birokratski prepreke.

To znači da će Xavi dobiti igrača kojeg želi već mjesecima. Što je najbitnije Poljaka će imati na raspolaganju tokom američke turneje i moći će ga uigravati sa ekipom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
a kako će ga registrovati za takmičenja?
3 3
Strankameprati.
Tteba samo donijet rodni list i 2 slike i to je to
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi