Lewandowski odlučio je pokazati danas svima u Bayernu kakav je gospodin

Ne želi da ode bez pozdrava

Lewandowski odlučio je pokazati danas svima u Bayernu kakav je gospodin

Endin Čaušević

Robert Lewandowski karijeru će nastaviti u Barceloni nakon što je Bayern pristao na njegov transfer.

Nakon nekoliko sedmica sage oko poljskog napadača čini se da je priča konačno završena. Sinoć je objavljeno da je Bayern pristao da proda Lewandowskog, te da će on u narednim danima potpisati za Barcelonu.

Lewandowski je još na kraju prošle sezone priznao da želi napustiti Bayern što se čelnicima kluba nije svidjelo, te su do samog kraja pokušali da zaustave njegov odlazak u Barcelonu.

Poljak se prije nekoliko dana čak pojavio na pripremama i odradio je nekoliko treninga, ali su u klubu shvatili da je njegov odlazak vjerovatno najbolja opcija zbog atmosfere u svlačionici.

Lewandowski će s Barcom potpisati ugovor na tri godine uz opciju da isti produži na još godinu dana. Također, jasno je da danas neće biti na Allianz Areni na tradiocionalnom predstavljanju ekipe Bayerna pred novu sezonu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern će navijačima predstaviti igrački kadar za novu sezonu, a na ovoj ceremoniji danas neće biti Lewandowskog. Agent mu je savjetovao još sinoć da ide put Barcelone, ali je on to odbio i pokazao je kakav je gospodin.

Naime, Lewandowski će se danas u deset sati pojaviti na jutarnjem treningu Bayerna jer želi da se oprosti od saigrača i stručnog štaba i poželi im sve najbolje u budućnosti. On želi da na lijep način napusti klub u kojem je proveo osam fantastičnih sezona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi