9

Komentari (9)

user601
gospodin je bio Modric kad je prelazio u Real...prvo nije htio ici sa klubom na turneju po Americi,a onda i trenirati dok mu nije uspio transfer....kazna mu je bila oko 200.000 evra ,ali on gospodski platio i otisao u legendu,za razliku od Poljskog pakasa koji se pojavio samo da ga Bayern ne opali po dzepu !!!! hoce mu picka ( zena ) da uci spnski pa odmah napravio cirkus,papucar jedan
Klicko
Lewandowski sigurno dolazi u veći i financijski jači klub
Amansio
Valjda novinar sa portala ne dođe na posao kad mu nešto nije pravo, pa stoga ovaj potez zove gospodskim.
axel42
Jok et trebo je štrajkovati a ne dolaziti na radno mjesto za koje je masno plaćen. Što je gospodin?
denimen9
Uvijek bio i ostao gospodin!
Hadzija123
Sta ste se upalile bubasvabe neka je otisao iz Bajerna pa frajer prekucao tu lihu i klub zeli nesta vise u karijeri
Jupp
Nije jos otisao iz bajerna..
Miskolizac
Gospodin, ccc cuj pokazao da je gospodin,a sto je bilo prije toga, izgovarao je ruzne stvari za klub koji mu daje 23 miliona godinsje, sto gornji komentar rece, dosao covjek na posao jer je olacen za to, a pri tome vjerovatno je shvatio da se ne smije tako lako zezat sa Bayernom, jer ocito mu je stalo do svakog eura, jer da nije riskirao bih i izgubio vjerovatno koji milion. Ovako je samo pokazao da je gnjida, a ne da je GOSPODIN.
Pingvin1999
Cuj gospodin.(ne umanjujem ljudske vrijednosti Lewandowskog)ljudi covjek je pod ugovorom i dosao je na radno mjesto sto mu je i obaveza.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.