Lewandowski se spremao da izvede slobodnjak, a s tribina mu skandirali "Messi, Messi"

Provokacije za Poljaka od navijača Dortmunda

Lewandowski se spremao da izvede slobodnjak, a s tribina mu skandirali "Messi, Messi"

E. Čaušević

Bayern je sinoć u gostima pobijedio Borussiju Dortmund sa 3:2 u derbiju 14. kola Bundeslige.

Bavarci su još jednom uspjeli da slave u meču protiv Dortmunda, a na Signal Iduna Parku gledali smo još jedan odličan duel ovih rivala.

Bayern je uspio da dođe do pobjede u 77. minuti kada je sudija svirao penal, a gol s bijele tačke za 3:2 zabio je Robert Lewandowski.

Poljski napadač je svom bivšem klubu večeras zabio dva gola i najzaslužniji je što je Bayern uspio da upiše nova tri boda.

No, u samom finišu meča vidjeli smo nevjerovatnu scenu. Lewandowski je u sudijskoj nadoknadi uzeo loptu da izvede slobodan udarac, a navijači Dortmunda su ga provocirali skandiranjem "Messi, Messi".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naravno aludirali su na to da je Messi osvojio prije nekoliko dana svoju sedmu Zlatnu loptu iako su svi vjerovali da će ona otići u ruke Lewandowskog.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Siko
Da ga Dortmund nije dove iz Poljske igro bi on jos uvjel za Poljake. Malo Respekt prema Klubu koji je mu dao Samsu da postane nesto. A ****o kada igra protiv Dortmunda uvjek igra 200% sugavije i na foliranje . Svaki gol slavi vece nego druge
2 3
Fele
On im dva zabi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi