Doviđenja, Bayern! Razočarani Lewandowski donio je konačnu odluku

Bez obzira na to šta Hasan govori

Doviđenja, Bayern! Razočarani Lewandowski donio je konačnu odluku

Eldar Ganibegović

U posljednje vrijeme mnogo su se intenzivirale priče oko ostanka ili odlaska Roberta Lewandowskog. 

Jučer je sportski direktor bavarskog kluba Hasan Salihamidžić kazao da od odlaska Poljaka ovog ljeta nema ništa, ali Sport Bild danas piše da, bez obzira na to što je Brazzo rekao, prvi strijelac Bundeslige napušta klub.

Dakle, unatoč ovim tvrdnjama, budućnost napadača je zapečaćena. Poljak, koji je u Bayern stigao 2014. godine iz Borussije Dortmund, otići će ovog ljeta.

Sport Bild piše da je Lewandowski istovremeno iznenađen i razočaran klubom za koji je igrao posljednjih osam godina. Na prvom sastanku s direktorima Oliverom Kahnom i Hasanom Salihamidžićem nije bilo razgovora o mogućem produžetku ugovora koji bi se ozvaničio na kraju ove sezone.

O budućnosti Poljaka u Bayernu nije bilo govora, što je razočaralo napadača koji je ove sezone postigao 48 golova u svim natjecanjima.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iako se činilo da je Barcelona favorit za transfer napadača, mogao bi ostati u Bundesligi. Prema posljednjim informacijama, Lewandowski bi se mogao vratiti u Borussiju Dortmund, momčad koju je napustio 2014. kako bi potpisao s Bayernom.

Dortmund će ovog ljeta prekinuti saradnju s golgeterom Erlingom Haalandom, a već su započeli razgovori o povratku Roberta Lewandowskog u klub.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

guliy
Ajde sad ovaj novinar sto je napisao ovo , nek procita opet sta je napisao. Kako dovidjenja Bayern kad ostaje jos godinu ??? Pa vi ste opsjednuti Bayernom , najzdravijim klubom na svijetu.
2 8
axel42
Pa dovidjenja gospodine. Čuj razočaran! Šta hoćeš ugovor na 5 godina plus pojačanje plate. Ima kod njih jedna izreka u Švabiji: putnike netreba zaustavljati! Haj ti jarane u Barcu, tamo će ti Laporta udovoljiti sve uslove koje postaviš!!
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti