10

Komentari (10)

Sloboda
kaze napusta Bayern bez obzira šta kaže Hasan, oni ako ga neće prodati on ostaje još godinu dana pa šta god on htio...
krems_krems12
Joj naslova i novinarstva oko Lewandowskog. Cuj sad Borussia Dortmund zainteresovana i tamo se vraca hahaha. Da nije smjesno bilo bi zalosno
axel42
Pa dovidjenja gospodine. Čuj razočaran! Šta hoćeš ugovor na 5 godina plus pojačanje plate. Ima kod njih jedna izreka u Švabiji: putnike netreba zaustavljati! Haj ti jarane u Barcu, tamo će ti Laporta udovoljiti sve uslove koje postaviš!!
nisam.robot.
Tako je Rusmire
guliy
Ajde sad ovaj novinar sto je napisao ovo , nek procita opet sta je napisao. Kako dovidjenja Bayern kad ostaje jos godinu ??? Pa vi ste opsjednuti Bayernom , najzdravijim klubom na svijetu.
BiH1510
ne znam sta ti nije jasno, bild demantuje to sto je hasan reko da ostaje jos godinu
Strankameprati.
@guliy svaka cast druze za ovaj komentar
guliy
Tarzane , procitaj sta su napisali ...Dovidjenja , kako dovidjenja kad covjek ostaje jos godinu , alo ludjaci frajer ima ugovor jos godinu. A da ne spominjemo 9 godina "odlazaka" u SportSport ....hahaha kakvi levati.
Klicko
Moj Lewa ti bi petogodišnji ugovor,24 milončića a 34 ti godine u guzici.Neće da može paša moj.Nije ti Bayern neko koga možeš ucjenjivati
axel42
Dobar, i prije svega razuman komentar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.