Salihamidžić otkrio šta je Lewa napravio nakon meča, a Muller poručio: "Žao mi ga je..."

Posjetio bivše saigrače u svlačionici

Salihamidžić otkrio šta je Lewa napravio nakon meča, a Muller poručio: "Žao mi ga je..."

E. Čaušević

Barcelona je sinoć doživjela novi težak udarac jer je pred svojim navijačima poražena od Bayerna sa 3:0 čime se katalonski klub i zvanično oprostio od nokaut faze u Ligi prvaka. Nakon meča u centru pažnje našao se Robert Lewandowski koji je odlučio da posjeti svoje dojučerašnje saigrače.

Katalonski klub je i prije početka sinoćnjeg derbija ostao bez šansi da ide u osminu finala Lige prvaka nakon što je Inter na svom terenu ubjedljivo savladao Viktoriju Plzen sa 4:0 i osigurao je drugo mjesto u grupi.

Barceloni preostaje da drugu godinu zaredom igra nokaut fazu Evropske lige što u katalonskom klubu ove sezone sigurno niko nije očekivao, ali to pokazuje da su u ekipi Barcelone potrebne još mnoge promjene.

U centru pažnje nakon sinoćnje utakmice našao se posebno Lewandowski koji je odigrao svoj drugi meč u kratkom periodu protiv dojučerašnjeg kluba iz kojeg je ljetos stigao u Barcelonu.

Međutim, Poljak se nije proslavio u dvomeču protiv Bayerna i ostao je totalno u sjeni defanzivaca minhenskog kluba, a da stvar bude gora za njega Xavi ga je izveo iz igre u drugom poluvremenu.

Španski mediji pišu da je atmosfera u svlačionici Barcelone nakon utakmice bila dosta sablasna i tiha, te se vidjelo koliko su igrači razočarani što nisu uspjeli da i pored ispadanja iz Lige prvaka ostave bolji utisak u sinoćnjem meču.

Oglasi

Lewandowski je nakon utakmice odlučio da posjeti bivše saigrače i otišao je kratko do svlačionice Bayerna kako bi se pozdravio s članovima ovog kluba.

Poljski napadač se zadržao nekoliko minuta u svlačionici Bayerna, te je popričao kratko sa bivšim saigračima, ali i čelnicima kluba među kojima je bio i Hasan Salihamidžić.

"Lewa je došao u našu svlačionicu nakon utakmice. Imali smo kratak razgovor, ali nismo išli u bilo kakve detalje. On je odličan momak i želim mu zaista sve najbolje u budućnosti", rekao je Brazzo nakon meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, i Thomas Muller je potvrdio da ih je Lewandowski posjetio nakon meča, ali je poručio da on žali nekadašnjeg napadača Bayerna.

"Posjetio nas je i došao je da nas pozdravi što je sjajan potez. Uvijek je lijepo vidjeti ga i popričati s njim. Naravno, malo mi ga je žao zbog svega što se dešava Barceloni jer znam koliko je on ambiciozan fudbaler", izjavio je Muller.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

M2596
Barem se udostojio doći kod igrača!! Ali njegovo ponašanje na terenu je dno dna!!!! Kao da nikad nije igrao za taj Bayern! Ni prema kojem protivniku se nije ponašao kao prema Bayernu! Može ga biti sram!! ? Müller gospodin i dobričina kao uvijek pa rekao što misli, ali nema nam što biti žao Lewandowskog! Nitko ga nije otjerao iz Bayern! Sam je htio otići i to u barcelonu! A znao je da su u krizi! Prema tome, sam pao sam se ubio!!
0 0
atomskimrav
Ko ga ****, sam je trazio guzici cepa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi