Puca na visoko: Lewa otkrio gdje želi nastaviti i završiti karijeru

Sjajni poljski napadač

Puca na visoko: Lewa otkrio gdje želi nastaviti i završiti karijeru

Eldar Ganibegović

Status Roberta Lewandowskog u Bayernu još uvijek nije riješen.

Poljski napadač ima ugovor do ljeta 2023. godine, no razgovori o njegovom produženju još nisu pokrenuti.

"Robert još nije odlučio o svojoj budućnosti. On i klub se slažu oko jednog -ako se ugovor ne obnovi, prodat će se na ljeto", nedavno je izvijestio ugledni njemački BILD.

U medijima se često pojavljuju senzacionalni izvještaji o budućnosti Lewandowskog. Prema posljednjim vijestima, Lewandowski je bio na meti Barcelone. No, za kapitana poljske momčadi zainteresovani su i drugi klubovi, a među njima je, prema španskom AS-u Real Madrid.

Lewandowski se godinama povezuje s Realom. Kako pišu španski novinari, njegov je pravi san završiti karijeru u Real Madridu i to je prenio svom agentu Piniju Zahaviju.

Istovremeno, "Ace" potvrđuje informacije Bilda da Poljak isključuje napuštanje Bayerna nakon isteka ugovora. Ako se to i desi, bit će to za nekoliko mjeseci, tijekom ljetnog prijelaznog roka. A prema Špancima, Lewandowski je odlučan da to i ostvari.

"S obzirom na to da mu ugovor ističe sljedeće ljeto, procjenjuje se da Lewandowski ne bi trebao koštati više od 50-60 milijuna eura. U augustu će napuniti 34 godine (godinu dana mlađi je od Benzeme) i ima dvije ili tri sezone igra na najvišoj razini", prenosi AS.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Osim Lewandowskog, boje bi mogli mijenjati i Romelu Lukaku i Harry Kane. Belgijac je nezadovoljan u Chelseaju i najvjerojatnije će htjeti otići, dok je Kane prošlog ljeta bio blizu prelaska u Manchester City. Tada se to nije dogodilo.

Pored njih, svakako očekujemo i transfere Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda koji se također povezuju s Realom. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovo su ciste gluposti,pa u Realu se dvoume da produze ugovor jednom Benzemi koji je duplo bolji igrac od razrookog,bas ce njega dovesti u 35. godini...ne vjerujem da bi ga uzeli kad bi besplatno igrao.
0 3
E.Car
Daj 10 napadač u Real pa da ih svi kantaju!!!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi