8

Komentari (8)

decak
Leva gigant, potpuno zasluzena nagrada.
miki30
Hahahhaha, kome to Ronaldo zabijo? Kome Messi?? Getafe, Levante, Granada, Spezia, Verona, Cagliari, Venezia, Salernitana, Elche, Alaves?? Idi ba neprosipaj se. Ništa jače lige od Bundeslige.
Klicko
Covjek zabija Bochumu,Augsburgu,Mainzu,Kolnu itd i dobije zlatnu kopacku.Ne mogu da vjerujem da je Njemacka liga isti koeficijent sa italijanskom,spanskom i engleskom.U njemackoj ligi treba da bude ko u holandskoj i portugalskoj ligi koeficijent po 1.5 a ne 2.Sramota
AmarSahin
Zlatna Kopačka je koliko znam nagrada za najviše postignutih golova u sezoni, tako da nije bitno da li si dao protiv Kolna ili Leipziga, još uvijek ćeš dobiti nagradu.
Klicko
Samo kazem da u bajern ligi treba da bude koeficijent manji nego u talijanskoj,engleskoj i spanskoj.Da jeste kako treba(manji koeficijent od ovih jacih liga),nebi lewa dobio nego neko drugi
user1582456981
Malo se informisi bolje pa onda komentarisi
Sloboda
Zna li ti mati da se drogiraš?
Sport111
Po cemu su ove lige jace od bundeslige ? A nagradu je zasluzio je i trenutno je najbolji napada svijeta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.