13

Komentari (13)

HarisADP
"On je korisnik Bayernove dominacije i to je također znak slabosti Bundeslige" Tako je!!! Nek ima i njemaca pravednih da kazu koju. Cuj 5 golova u 9 minuta. Kakva odurna bajernliga!!!
Jupp
@HarisADP nemoj je gledati, nekoj otvarati clanke i nemoj komentarisati :)
Meni ako se ne svidja seria A, necu komentarisati :)
Stresas se bez razloga jarane, ne valja ti to za pritisak :)
Jupp
Btw. da si gledao tu utakmicu kojim slucajem, ne bi tako pisao ili kojim slucajem da si naknadno pogledao golove gdje Lewa pokazuje da je svijetska klasa :) Da ne govorim o tome da je Wolfsburg vodio skoro do polovine drugog poluvremena gdje je Lewa usao s klupe :) Zdrav mi bio i nemoj se sekirati…
DamirS
Ja sam navijač Borussije i ne volim Bayern...ali ovo što pišu o Lewandowskom je dno dna. Pa de vi u miru pogledajte golove sa utakmice Bayern Wolfsburg ili Dortmund Real. Čovjek je davao vrhunske golove. Ma Nijemcima ne valja jer on nije Njemac. Kad pogledate Gerda Müllera, taj je sve golove davao sa 5m od gola a sad im lafo ne valja Lewa. Lewa je sigurno jedan od najjačih 9-ki u zadnjih 20 godina.
Svaka cast na komentaru. Sad bi da omalovaze 5 komada za onoliko minuta Wolfsburgu! Pa da je nekoj amaterskoj ekipi dao bruka je brate
Ne cude ovakve izjave posto obadvojca navijaju za München 1860. Lewa nema veze i ako odes Legenda si i najbolji napadac danasnjice. A ovi sto omalovazavaju bundesligu neka pogledaju jos jednom utakmicu protiv Totenhema ( 7:2 London) strasna akcija lewe za 2:1.
Jupp
@Lewagolski9 Za njega se nema sta reci ni sta dodati. To je svjecka klasa sto bi rekli :)
Nego bas ovaj dole napisa da ima izvorni clanak na tom portalu, ovi debili nasi ne znaju ni prevesti kako treba :)
Totalno pogresno preveden clanak, da ne kazem da pola od navedenog nisu ni pomenuli ovi Nijemci. Ali istina jeste da ce “prodisati” Bundesliga odaskom Lewe.. kako god, sretno bilo :)
emial766
Za Poljsku je zesca truba
Opet jaka Bundesliga. Evo za respekt je i svaka cast za Leipzig koji je mogo do Finala gdje se nalazi Frankfurt koji je najveci hit ove Sezone i apsulutno sam uzivo u svakoj njihovoj utakmici ove sezone u Europaliga. Ok neki ce mozda rec sta je Europaliga ali valjalo je izbacit Betis pa jednu Barsu pa Westham. Neka jos i osvoje zasluzili su apsulutno
King_Kenny
...otkad ja ovo govorim...smijesno je i reci da je on najbolji svjetski napadac s obzirom da igra u tako slaboj ligi u kojoj nema nikakve konkurencije.
emial766
Bravo. Slazem se drug. Vidimo se u finalu iduce subote. Sretno
huizju
@King_Kenny da samo znas kakvu reoutaciju imaju ova dva novinara ne bi “potpisivao” to sto pisu ni u jednom trenutku :-) Vaze za dva najveca licemjera u modernom novinarstvu, tek su prosle godine pisali da najbolji napadac i da je zasluzio zlatnu loptu, inace sam navijac BVB-a, zbog toga mi je drag Lewa, a inace je jos pogresno preveden clanak, uz to su jos ovi nasi kvazi novinari dodali nesto sto uopste nije napisano.. ima na zeit . de izvorno clanak pa procitaj ako znas Svapski
bhodzic
Džeko je za njega Shevchenko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.