Provokacija za kraj: Jedan detalj s Mancinijeve fotografije žestoko naljutio Engleze

Sve je to bilo planski urađeno

Provokacija za kraj: Jedan detalj s Mancinijeve fotografije žestoko naljutio Engleze

E. Čaušević

Roberto Mancini uspio je s reprezentacijom Italije osvojiti Evropsko prvenstvo.

Azzurri su u finalu Evropskog prvenstva u nedjelju pobijedili selekciju Engleske nakon penala i uspjeli su da dođu na tron Evrope.

Italijani igraju fantastično otkako je Mancini preuzeo reprezentaciju, te su napravili nevjerovatan iskorak. Sve je počelo kada se nisu plasirali na Mundijal prije tri godine, a onda je Mancini napravio potpunu smjenu generacija.

Iskusni stručnjak napravio je odličnu ekipu u kojoj vlada još bolja atmosfera, te su na kraju uspjeli da dođu do titule prvaka Evrope.

Italijani su se jučer vratili u Rim gdje su dočekani na fantastičan način, a posebne pohvale dobio je Mancini koji je jednostavno preporodio ovu reprezentaciju.

Mancini se danas našao u centru pažnje engleske javnosti nakon što su zapazili jedan detalj na fotografiji iz aviona. Mancini je držao kod sebe trofej i objavio je fotografiju iz aviona, a ona je izazvala dosta pažnje.

Oglasi

Naime, trofej je bio na novinama škotskog lista The National koji je digao dosta prašine na dan finala.

Opis nije dostupan.

Škoti su objavili fotografiju iz legendarnog filma "Hrabro srce", a na fotografiji je bio Mancini uz opis "Spasi nas Roberto, ti si naša jedina nada".

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Image

Englezi su burno reagovali na ovakvu naslovnicu iz susjedne zemlje, a ona je očito itekako oduševila Mancinija. Selektor Italije je za kraj odlučio da provocira Engleze tako što je pozirao s peharom prvaka Evrope, ali i naslovnicom škotskih novina.

Promo

Top Komentari

Szentharomsvag
Jes mi žao Engleza u pm. Nakon patnje u porobljavanju Irske i Škotske, sekiracije pri kupovini robova, brige hoće li im se na svakoj ili na svakoj drugoj utakmici dati penal, još i ovo. Dajte da im istokarimo jedan pehar i ubacimo stoju u njega ašćare se pate.
6 1
Svojprisebi
Neka loma opa
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi