Robertson sinoć nije mogao izdržati i deaktivirao je profil na Twitteru zbog uvredljivih poruka
Robertson je deaktivirao svoj Twitter profil

Našao se na meti navijača nakon što je skrivio penal

Robertson sinoć nije mogao izdržati i deaktivirao je profil na Twitteru zbog uvredljivih poruka

S. Pašalić

Liverpool je sinoć poražen od Napolija na Sao Paolu u prvoj utakmici nove sezone Lige prvaka sa 2:0.

Utakmica je bila dosta izjednačena, ali su domaći u posljednjoj fazi ipak uspjeli postići dva gola i pobijediti aktuelnog klupskog prvaka Evrope.

Prvi gol je Napoli postigao u 82. minuti nakon što je nešto ranije Andrew Robertson oborio u svom šesnaestercu igrača domaćih, a na kraju je Mertens bio siguran za 1:0.

Pobjedu je potvrdio Fernando Llorente u 92. minuti kada je iskoristio neodlučnost igrača odbrane Liverpoola i pogodio za 2:0.

Andrew Robertson je bio upitan za ovaj meč s obzirom da u ponedjeljak nije odradio trening sa ekipom, ali je ipak nastupio, međutim čini se da bi bilo bolje da nije.

Naime, on je nakon što je skrivio penal, nakon završetka utakmice dobio ogroman broj uvredljivih poruka na svom Twitter profilu i čini se da to nije mogao izdržati pa ga je na kraju i deaktivirao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nauči se kako da je*eno startaš na loptu. Robbo, popravi se čovječe, izgledaš kao sjena sebe od prošle sezone. Vrati se u Hull City je*eno smeće od nogometaša.", bile su samo neke od poruka koje je dobio igrač Liverpoola, a koje mu se nisu svidjele.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

BobPaisley
...ovo su Evertonova i Manchesterova ****a koja se predstavljaju kao navijaci Liverpoola...nemaju im klubovi nikakvih uspjeha pa moraju necim da se zanimaju...
0 2
Pljuc
To pišu retardirani drogeraši i propali kladioničari!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi