18

Komentari (18)

celikze
nikad ga nisam mogao onu lihvarsku facu jos kad vidim da su mu Perco i njegovi uhljupi srodni povraca mi se
user1611963159
Sto ste glasali za njega **** vas on, sad Vam nevalja!
Babuka1
Nasjedaju evo 6 godina na njegovu suplju pricu, frajer nikad nista nije uradio u gradu, ali apsolutno nista. Prve 2 godine ih hvatao na populizam, nakon toga otvoreno provodio autokratiju, pricao da mu niko nista ne moze i levati ga opet izglasaju, i to je ubjedljivo pobijedio, pomao covjeka koji je iz Zenice. E neka im je, nek im i dalje suplju prosipa, on se uhl****o, od svog zemljista poslovnu zonu napravio, put lijepo do tamo doveo, uzet ce koji milioncic na tome i njemu dobro. Je**e se njemu i za Čelik i za Zenicu.
celikze
pa mozes skontati iz kom..da ja nisam za njega glasao a sto je bagra iz SDA tj.koja je napustila SDA glasala za bivseg SDA e to je vec stvar rezije
Bazarich
Pa opet kad budu izbori nemojte izaci glasat protiv njega i tako mu produzite jos jedan mandat Nego djedite u nedjelju kad je glasanje pijte kahvu i smijite se seljacima sto mu dsju glas Pozz
rabodimis
Bravo Robijasi !! Ako Bog da da vam vrate "Bilino polje" lopovi ! Idete naprijed i raduje to sto BiH-a dobija jos jedan zdrav sportski kolektiv.. Ovaj politicki samoubica tati nek kuka i prodaje suplje, 100% postoji neki normalan politicar koji ce vrlo rado poslusat glas svojih sugradjana, otjerajte ova go*na hitno.. Veze nisam imao da je bas on bio predsjednik Celika, jos sa rekordnim minusom.. + Turci.. Budimo realni on je direktan krivac za Celik.. Sramota Zenice.. Trazite i podrzite onog ko ce vam vratit stadion, ponos, vjeru.. Uzimali su funkcije godinama na foru "je*o moj glas", al sad odlicno znamo kako se kaznjavaju oni koji misle da ih je nemoguce kaznit.. Imate primjer ajnadzica i Mandica, i radi odlicno.. ;)
Dabul
Ništa gore nego kad se seljak ugospodi
Chico
Ovaj ih svaki put, ali bas svaki put prevesla. Vuce ih frajer za nos. Ovako se zalijecu na njeg sve do izbora, najveci neprijatelj, grobar, bla bla - a onda dodju izbori, potpise reprogram, pocne uplacivati kiriju i oni mu se klanjaju. I on pobijedi na izborima. I onda u krug hahahah
redbull
to ti mislis da prevesla, sve do sad je MORAO ispostovati, tako ce i ovo na kraju. Jest da voli da se nateze, ali mora popustiti. Seljacka posla, pa konta da ce mu proci sa svima isto.
Chico
Prevesla jer pred izbore vam ispuni neke od zelja, dobije izbore, pa 4 godine disete na skrge, odete u kantonalnu ligu i sl.
Babuka1
@Chico 100% je tako. 6 godina ih levati, a opet mu se glasovi daju. Pomete covjeka iz Zenice na izborima.
dinass
Mislis na Naidina ili na Pivica?Nijedan nisu iz Zenice vec iz okolice a i nisu brate oni nikakvi kandidati i dosta je bilo i SDA haracenja a i Fudo je sebe za**** sa Celikom vidjeces.
Baco
Naidin i Pivic jesu Zenicani,nije Zenica Blatusa,Crkvice ,Jalija i Mokusnice nego i ruralni dio koji je veci od urbanog.
Babuka1
@dinass pa brate realno fudo nije ni iz ZE-DO kantona :D ovi ljudi du bar tu, odrastali, tu u skolu isli i sve to, i dalje je to njihov grad, nije Lištica. A ok su likovi, pogotovo mislim na Pivica, covjek je ozbiljan politicar sa ozbiljnim funkcijama koje je obavljao i obavlja... al hajd, sportski je portal, stipu politiku :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.