19

Komentari (19)

mostarac
Zalosno kako upropastise takav klub...I moj Velez je bio blizu gasenja ali sta smo sve pretrpili od protjerivanja sa stadiona,razaranja tokom rata i na kraju domacih lopova veliko je cudo da smo opstali..Celiku zelim sto brzi oporavak i povratak u elitu BiH fudbala jer Zenica i Robijasi to zasluzuju !!!MUSVDG !!!
Brotherze
Fudo grobar Zenice
Rodjeni1985
Icardi7
Fuade letit ces iz nicaZe i ti i ona tvoja rugoba inshAllah
enko
A gdje su grobari,islamovic,colakovic,begagic,sada fudo kriv
redbull
Fudo je krivac jedini zasto igramo zadnju ligu! Pitaj pravu raju u carsiji, a ne po vuko****nama gdje se sabirete.
COVID19
Hvala ti Fuade Kasumovicu xaxaxaxaxa
Patriot
Celik u dugovima zadnjih 15 godina i sad odjednom fudo kriv
zeničkidokosti
Fudo je kriv zbog 350 hiljada maraka koje ne zeli da prebaci Celiku. Idi heklaj, mani se Celika, svakako nemas pojma.
Patriot
Ko je kriv za milione kad je draga SDA vladala
ForzaLikCE
Da malo pratis stranicu UG Robijasi 1988 Zenica, gdje su izbacili papire na kojima pise od 2003 do 2016 ko je bio uprava! Na papiru se nalazi i Fuad Kasumović, i to nekoliko puta.
redbull
**** li vam patriot mater, fudo vam zamutio glacu za 100 maraka. KRIV JE! Citava Zenica zna zasto, od nnga, pa do sada ovih momaka.
Patriot
Pratim ne brini, al s kontaj malo jel' mogao fudo sam odlucivati sta ce biti sa velikom? Jel stvarno mislis da glavno rukovodstvo SDA nije aminovalo njegove potpise
redbull
Salivene, yebe mi se za vase gluposti. Fudo je kriv sto Čelik igra najnizu ligu. Prvo FUDO je OTJERAO momke iz NGGa, onda je doveo turcina, a sad tjera i ove nove momke. Kraj price ko je kriv.
Robija032
Sinoc i preksinoc ti se drug perco malo prepo kad je robija dosla pa specike zove , jednostavno nestani te dok nije otislo do vraga. Lavina je krenula
Samoiskreno
Kasikara
Svaka cast Robijasi aBd da se vratite tamo gdje vam je i mjesto Premijer Liga ..
redbull
Fudo ugasiti ga neces, nek ti je na sramotu! Ipak narod mora znati da cetvrti grad u drzavi nema prvoligasa ni u jednom sportu.
Samoiskreno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti