Inter doveo sjajno pojačanje, obradovat će mu se i Džeko, ali ne i Perišić

Sve je završeno

Inter doveo sjajno pojačanje, obradovat će mu se i Džeko, ali ne i Perišić

A. Čaušević

Inter je za svega nekoliko dana uspio dogovoriti sjajno pojačanje. 

Novi fudbaler milanskog kluba je Robin Gosens, odlični njemački reprezentativac koji je pružao odlične partije u Atalanti.

Obzirom na njegovu prodornost te brojne centaršuteve njegovom dolasku će se na neki način obradovati Edin Džeko koji će sigurno imati još više upotrebljivih lopti.

Isto se ne može reći i za Ivana Perišića koji dobija žestoku konkurenciju te se ne isključuje mogućnost da hrvatski fudbaler završi na klupi.

Sreća u nesreći za Hrvata je da je 27-godišnji Nijemac povrijeđen te da će u konkurenciji bit tek sredinom februara.

Perišić nije potpisao novi ugovor s Nerazzurrima, kao da su se u Milanu pomirili s njegovim odlaskom pa su na vrijeme reagovali i doveli vrhunsku zamjenu.

Gossens je danas obavio ljekakarske preglede, a s Interom je potpisao ugovor do 2026. godine uz godišnju platu od 2.5 miliona eura.

Inače, Inter će dovođenje njemačkog reprezentativca će platiti 25 miliona eura pa se ovaj posao može okarakterisati kao još jedan fenomenalan potez Atalante jer ga je klub iz Bergama prije četiri godine platio svega 1.1 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zax
Perisic je jedan od najboljih i zahvalnijih igraca u Interu,decko nece da produzi ugovor i to je problem.Moze da igra bukvalno u svim top klubovima.Nepisite gluposti
9 2
Malmi_Suomi
Marotta i uprava prave strašan posao u Interu. Bravo...
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi