Van Persiev dvojnik se ukazao na treningu Barcelone

Oglasio se i legendarni Nizozemac

Van Persiev dvojnik se ukazao na treningu Barcelone

S. Grebović

Katalonski klub uveliko je počeo sa pripremama za narednu sezonu.

Barcelona je odigrala dvije pripremne utakmice do sada i to protiv Gimnastica i Girone. 

U oba meča se slavila sa 4:0 i 3:1, a trener Koeman je priliku za igru dao manje-više svim igračima.

Sada slijedi drugi dio priprema u Njemačkoj gdje će Katalonci odigrati još dvije prijateljske utakmice protiv renomiranijih protivnika. Prvo će snage odmjeriti sa Stuttgartom 31. jula, a zatim i sa Red Bull Salzburgom 4. augusta.

Pažnju novinara na jednom od posljednjih treninga pred put u Njemačku izazvala je fotografija mladog Riquia Pugia. Ovaj 19-godišnjak na pomenutoj fotografiji neodoljivo podsjeća na Robina Van Persija, legendarnog nizozemskog napadača.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši igrač između ostalih Arsenala i Manchester Uniteda je podijelio ovu fotografiju priznavši kako dijeli sličnost sa mladim veznjakom Barcelone.

Opis nije dostupan

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi