"Robin Van Persie je bio veoma arogantan, a napravio je ogromnu grešku kada je prešao u United"

Saigrač iz Arsenala otkrio kako se Holanđanin ponašao

"Robin Van Persie je bio veoma arogantan, a napravio je ogromnu grešku kada je prešao u United"

S. Pašalić

Bivši golman Arsenala Wojciech Szczesny je opisao svog bivšeg saigrača iz ovog kluba Robina Van Persieja kao veoma arogantnog.

Poljski internacionalac je proveo osam sezona u Arsenalu, a 2017. godine je stigao u Juventus za koji nastupa i danas.

Szczesny je dao jedan duži intervju u kojem je govorio o mnogim stvarima, pa se tako dotakao i Van Persija koji je igrao u Arsenalu od 2004. do 2012. godine prije nego što je prešao u Manchester United.

"Mogao je donositi druge odluke i postići mnogo više u Arsenalu", izjavio je Szczesny te dodao: "On ponekad zna biti vrlo arogantan."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moram priznati da je otišao za Manchester United i sljedeće godine osvojio naslov. Međutim, nakon toga, on je završio na klupi, a poslije je otišao u Tursku i njegova velika karijera završila.", ddao je Szczesny.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi