Robin van Persie proživljava drugu mladost, hat-trick sjajnog holandskog napadača
Robin van Persie je prešao brojku od 200 postignutih golova u karijeri

Igrač Feyenoorda nastavio sa odličnom formom

Robin van Persie proživljava drugu mladost, hat-trick sjajnog holandskog napadača

S. Pašalić

Feyenoord je u 24. kolu holandskog prvenstva dočekao Emmen i upisao laganu pobjedu 4:0.

Robin van Persie igra sjajno ove sezone u dresu Feyenoorda, a to je potvrdio i danas kada je postigao hat-trick.

Igrač Feyenoorda je doveo svoj tim u vodstvo u 38 minuti kada se odlično snašao ispred gola gostiju i pogodio za 1:0. U 52 minuti van Persie postiže svoj drugi gol i povećava vodstvo Feyenoorda na 2:0.

U 63 minuti van Persie postiže i svoj treći gol i upisuje hat trick. Robin van Persie je sa ove tri gola prešao brojku od 200 postignutih golova u svojoj karijeri i sada ih ukupno ima 202.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Feyenoord je nakon ove pobjede i dalje na trećem mjestu sa 46 bodova na tabeli holandskog prvenstva i zaostaje 10 bodova za drugoplasiranim Ajaxom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi