Nakon razbijanja Ajaxa, Feyenoord se osramotio protiv treće najlošije ekipe u ligi
Robin van Persie je ponovo bio strijelac za Feyenoord

Velike oscilacije u igri

Nakon razbijanja Ajaxa, Feyenoord se osramotio protiv treće najlošije ekipe u ligi

S. Pašalić

Nakon što su u prošlom kolu razbili Ajax sa 6:2 ekipa Feyenoorda je danas napravila veliki kiks i izgubila na gostovanju kod Excelsiora sa 2:1.

Neshvatljiva oscilaciju u igri tima kojeg vodi Giovanni van Bronckhorst i veliki kiks protiv treće najlošije ekipe u ligi.

Krenulo je dobro za Feyenoord, Robin van Persie je pogodio u 54 minuti za 1:0, ali već u 63 minuti domaći stižu do izjednačenja preko Messaouda.

Veliku pobjedu Excelsioru je donio Robin van der Meer u 90 minuti utakmice.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Feyenoord je tako ostao na 39 bodova, a s obzirom da je drugoplasirani Ajax upisao pobjedu tim iz Amsterdama je ponovo pobjegao na 11 bodova prednosti. Excelsioru je ovo bila važna pobjeda za bijeg iz donjeg dijela tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi