"Robinho? Momentalni zatvor. Silovatelj ne smije biti nagrađen"

Brazilac će se teško spasiti

"Robinho? Momentalni zatvor. Silovatelj ne smije biti nagrađen"

E. Škorić
Teme:

Nekada je Robinho bio jedan od najvećih talenata na svijetu, a sada se suočava sa zatvorskom kaznom zbog optužbi za silovanje.

Nekadašnji napadač Real Madrida i Manchester Cityja je 2017. godine osuđen devetogodišnjom zatvorskom kaznom zbog silovanja albanske državljanke, no žalio se sudu u Italiju i već neko vrijeme se sve to pomjera.

Brazilac i dalje uporno tvrdi da nije silovao Albanku 2013. godine u jednom noćnom klubu u Milanu dok je igrao za Rossonere, ali prema riječima brazilske ministarke za ljudska prava Damaraje Alves, slijedi mu zatvor.

"Momentalni zatvor. Nemam šta drugo da kažem. Postoji žalba, ali... Šta može? Samo u zatvor. Nijedan silovatelj ne smije da bude nagrađen", rekla je Alves, a prenosi Marka.

Robinho koji ima 36 godina nedavno se vratio u Santos, ali je samo šest dana proveo u brazilskom velikanu. Otpušten je na inzistiranje sponzora upravo zbog mrlje koju nosi od 2013. godine.

Top Komentari

Penderinos
Tacno mu je od rodjenja bilo sudjeno da jednog dana zavrsi u prdekani cim su mu rodutelji dali ime
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi