6

Komentari (6)

Edin
Gledo sam Velez-Zrinjski 2:0. Uzasno losa utakmica. Velez ima 2 dobra igraca, Zeljkovica i Brandao, a ni Cvijanovic nije los. Ostatak katastrofa. Radovac najgori!!! Nista ga nisu naucili u Sarajevu. Osmic samo trci. Dobar dok ne dobije loptu, kad dobije loptu nastanu problemi. Okrece se stalno na pogresnu stranu. Prses bolji od ovih u vezi, ali i on slab.
Edin
Mulic zna sutnuti samo ako lopta stoji u mjestu, ali lijep slobodnjak, tehnicki zna izvesti slobodnjak. Faca ima preko 2m a nista nije dobio u zraku protiv Jakovljevica. Sve u svemu losa ekipa. Kazu da je Bahram dobar, ali ozlijedjen...
rodjak
Edine,sta nam preporucujes da se pripremimo za ligu federacije je li care,ja ti preporucujem da stavis naocale slabo si ti to vidio ;)
starmac
Tradicija je da se ruši stara je izreka.Ko nevjeruje neka sutra negleda a mi znamo da je pobjeda.Idemo DUDA i samo naprijed ROĐENI.
goku_iz_sirokog
Tradicija se nastavlja i sutra.
Zeleni_zub
Momka treba vratiti tamo odakle je sve počelo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.