Rodgers gradi novi Leicester: Dobio 200 miliona za pojačanja, za jednog igrača daje 40!

Revolucija u redovima Lisica

Rodgers gradi novi Leicester: Dobio 200 miliona za pojačanja, za jednog igrača daje 40!

Fudbalski trener iz Sjeverne Irske Brendan Rodgers prije dva dana zvanično je imenovan za novog trenera Leicester Cityja.

Lisice su dale ogroman novac nekadašnjem treneru Liverpoola koji je potpisao trogodišnji ugovor s njima, a očigledno vlasnici imaju veliko povjerenje u njegove sposobnosti.

Leicester izgleda ima namjeru da napravi jedan potpuno novi tim u koji će biti uložen ogroman novac. Engleski mediji prenose kako je Rodgers za pojačanja u svom mandatu dobio gotovo nevjerovatnih 200 miliona funti. Dakle, on će moći da napravi daleko bolju ekipu od ove koju je zatekao, a na radaru mu je već jedan fudbaler.

Kako prenosi The Sun, radi se o fudbaleru Bournemoutha Callumu Wilsonu. On je u januaru bio interesantan i ekipi Chelseaja koja ga ipak nije uspjela dovesti, a Leicester navodno ima namjeru da za njegove usluge ponudi 40 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Radi se o fudbaleru koji je u toku ove sezone odigrao ukupno 24 utakmice za svoj tim te je postigao 11 golova uz šest asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti