Rodgers o Vardyju izjavio nešto čemu se niko nije nadao

Menadžer Lisica o svom najboljem igraču

Rodgers o Vardyju izjavio nešto čemu se niko nije nadao

S. Grebović

Leicester je do prošlog kola bio u velikoj seriji od osam vezanih pobjeda u Premiershipu, koju je prekinuo remi sa Norwichom, a jučer su i poraženi od Cityja sa 3:1.

Lisice pred sobom imaju vjerovatno najteži mogući raspored. Nakon jučerašnjeg gostovanja Građanima, Lisice će u narednom kolu na svom terenu dočekati Liverpool.

Težine raspored svjestan je i menadžer ove ekipe Brandon Rodgers.

"Igrači nisu roboti, a ovo nije kompjuterska igrica. Mi 26. igramo utakmicu jakog intenziteta protiv Liverpoola, a onda za manje od dva dana, umesto odmora, nova utakmica. To je nerazumno, zaista. Zbog toga ću biti prinuđen da rotiram igrače, pa čak i Vardyja".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napadač Leicestera odigrao je sve utakmice ove sezone u Premiershipu i sa 17 golova ubjedljivo je prvi strijelac lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije