Rodgers želi Carrolla u Celticu, navijači ne mogu da vjeruju
Carroll odavno ne pruža igre koje su na nivou Premier lige. Povrede su očigledno učinile svoje (Foto: EPA)

Napušta West Ham

Rodgers želi Carrolla u Celticu, navijači ne mogu da vjeruju

Midhat Šljivak

Andy Carroll nekada je važio za veliku zvijezdu Premier lige.

Kada ga je Liverpool 2011. godine doveo za 35 miliona funti, očekivalo se da na Anfieldu eksplodira, al i povrede su ga spriječile da pokaže sve što zna.

Zatim ga se menadžer Brendan Rodgers odlučio riješiti. Poslao ga je u West Ham čiji je član i danas, a interesantno je da ga sada Rodgers želi u svom timu.

Ovaj stručnjak trenutno vodi škotskog velikana Celtic i zatražio je od rukovodstva tima da mu dovedu Carrolla. To je šokiralo navijače ovog tima koji ne mogu da vjeruju šta Rodgers traži.

Nije navijačima škotskog tima jasno zašto Rodgersu treba Carroll kada mu ne odgovara način igre kojeg gaji menadžer tima i većina ih je protiv dolaska 29-godišnjeg napadača.

Ipak, rukovodsvo i Rodgers imaju zadnju riječ i biće zanimljivo vidjeti hoće li Carroll završiti u Celticu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi