Rodin ne dolazi na Grbavicu, nova destinacija Hrvatska?

Naredna destinacija mogla bi biti 1. HNL

Rodin ne dolazi na Grbavicu, nova destinacija Hrvatska?

S. Mlaćo

Defanzivac Matej Rodin nije se naigrao u italijanskoj Perugiji, pa će ove zime mijenati sredinu.

Rodin nije opravdao očekivanja, a prema pisanju poznatog italijanskog novinara Gianluce di Marzia postojala je mogućnost da se Rodin vrati na Grbavicu, odnosno u redove FK Željezničar.

Ipak, sve je propalo te će karijeru prema svemu sudeći nastaviti u 1. HNL, tačnije ekipi Varaždina.

"Bio je blizu Grbavice, no budućnost bi mu trebala biti u Varaždinu. Klubovi trenutno pregovaraju", napisao je poznati novinar.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rodin je u Perugiju stigao prošlog ljeta iz Željezničara za iznos od oko 200.000 eura, ali u italijanskom drugoligašu nije išalo po planiranom s obzirom da nije odigrao niti jedan meč.

Splićanin je karijeru počeo u GOŠK-u, a još je igrao za hrvatske klubove Lokomotivu i Šibenik. Nastupao je i za slovenački Aluminiji. U BiH je osim za Gabeljane i sarajevske Plave još igrao za Zrinjski.

Top Komentari

SrcuDragaBojaPlava
UZET CEKO KURCINU BEZ ULAGANJA.K U R C I N U...KAKVI DEBILI I UHL**** ****LI MATER MRS IZ ZELJE CIJELA UPRAVA ZAJEDNO SA OSIMOM
4 0
SrcuDragaBojaPlava
Igrac sa mozgom..cesto je znao i zabiti..sve ato valja prodajemo ili NE DOVODIMO. Plati jednog brko **** te grob usta Fanimska
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti