Rodin se vratio u Čapljinu

Defanzivac ponovo na Bjelavama

Rodin se vratio u Čapljinu

S. Mlaćo

Danas će sa pripremama startati i nogometaši federalnog prvoligaša Čapljine. Čapljinci su prije par dana dobili novog šefa struke, a radi se o iskusnom Draganu Radoviću.

Radović je posljednji angažman imao u Olimpiku i dobro poznaje stanje u bh. 'cvajti'.

Kada je igrački kadar u pitanju, dosta toga će biti jasnije nakon današnje prozivke ali i narednim danima.

Za SportSport.ba je potvrđeno da se na Bjelave vraća Nikola Rodin koji je proteklih pola godine proveo u Zrinjskom, ali u žestokoj konkurenciji nije dobio priliku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sigurno sam imao veća očekivanja kada sam dolazio u Zrinjski jer sam i tada imao drugih ponuda, ali u tome trenutku Zrinjski se činio kao najbolja opcija. Ostaje žal zbog toga što nisam dobio priliku, ali dobio sam određene iskustvo i iz ovog vremena provedenog u Zrinjskom, te ću svakako pokušati izvući najbolje. Zrinjskom želim sreću u Evropi, kao i u domaćem prvenstvu naredne sezone", kazao je Rodin u nedavnom razgovoru za SportSport.ba.

U Čapljini je već bio kapiten ekipe i sigurno da će njegov povratak biti veliko pojačanje.

Top Komentari

jasmin1989
Pa gdje ce drugo. To je njegov maksimum. Cuj Zrinjski hhaha
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi