"Roditelji moraju da donose odluke kako bi ta djeca bila bolja"

Beppe Marotta o "slučaju Icardi"

"Roditelji moraju da donose odluke kako bi ta djeca bila bolja"

E. Škorić

Beppe Marotta je uvjeren da će se Mauro Icardi uskoro vratiti i insistira da Inter nije kaznio napadača.

Icardi ne igra od februara kada mu je oduzeta kapitenska traka, a on je trenutno na oporavku od povrede koljena. Puno toga je već ispričano vezano za Icardija, koji je stvarao Interu probleme jer je tražio bolje uslove za novi ugovor, a mnogi su za sve optužili Maurovu suprugu Wandu Naru.

"Nadam se da se situacija može popraviti", rekao je Interov direktor novinarima.

„Mi smo porodica i roditelji moraju donositi odluke radi svoje djece, ali to nisu kazne. Napravljeni su tako da djeca mogu da rastu i postanu bolji", kazao je Beppe, te je nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

“Tako treba tumačiti našu odluku. Nadam se da ćemo što prije popraviti ovaj rascjep jer je Icardi dobar momak koji je dao mnogo Interu i još uvijek nam može dati puno toga".

„Sada se muči s problemom koljena. Nadamo se da će se što brže zarastati i da će se nakon rehabilitacije vratiti u grupu", zaključio je on.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Mislim da si u toj cijeloj igri dijete, a Icardi je tata.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi