Zbog ove ljepotice bi argentinska zvijezda mogla propustiti Svjetsko prvenstvo

De Paul u problemu

Zbog ove ljepotice bi argentinska zvijezda mogla propustiti Svjetsko prvenstvo

E. Škorić

Predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Tapia u intervjuu je objasnio da veznjak Atletico Madrida Rodrigo de Paul (28) možda neće otići na Svjetsko prvenstvo u Katar zbog spora sa bivšom suprugom Camilom Homs.

De Paul je do sada upisao 41 nastup za Argentinu te je postigao dva gola. Iako je svakako planiran da putuje u Katar, veznjak Atletica bi mogao propustiti Svjetsko prvenstvo koje se igr u novembru i decembru ove godine.

"Za odlazak u Katar ne smijete imati neriješenu kaznenu prijavu ili osudu. Ovakav ili sličan problem. To je ono što razumijemo iz onoga što je napisano u članku FIFA-inog pravilnika ", rekao je Claudio Tapia u intervjuu za radio stanicu u Argentini.

Ipak, Claudio Tapia je optimističan da će nogometaš pronaći rješenje za bijeg od svojih trenutnih problema.

"Ostalo je da pravosuđe odredi alimentaciju. Ne mislim da je Paul otac koji odbija platiti svojoj djeci ono što im se kaže. Dobro poznajem Paula, njegove osjećaje, posebno prema djeci. Mislim da će se to riješiti sporazumno", dodao je Tapia.

De Paul je sada u vezi s Tini Stoessel (25), a zanimljivo da je Atleticovom nogometašu sam Lionel Messi dao neke savjete, te mu je između ostalog rekao da bi bilo dobro za sve da se manje medijski eksponira i da bi trebao prestati svakodnevno biti na naslovnicama žute štampe.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi