Razočarao je cijeli svijet: Kćerkica ga čekala kući s poklonom, on odjurio kod djevojke da slavi
Rodrigo De Paul već odavno nije s majkom svoje djece, ali je sada odlukom da ne vidi djecu razočarao sve (Foto: Screenshot)

Nakon osvajanja Mundijala

Razočarao je cijeli svijet: Kćerkica ga čekala kući s poklonom, on odjurio kod djevojke da slavi

M. Šljivak

Rodrigo De Paul (28) osvojio je prije nekoliko dana titulu prvaka svijeta s reprezentacijom Argentine, a on je u finalu odigrao utakmicu za pamćenje i doslovno je 'uzorao' teren stadiona u Dohi.

Rodrigo De Paul iza sebe ima zaista odlično Svjetsko prvenstvo, a po povratku kući ovaj 28-godišnji veznjak Atletico Madrida odlučio je proslaviti veliki trijumf i sa svojom djevojkom.

On je nakon proslave na ulicama odmah otrčao u zagrljaj svoje djevojke Tini Stoessel. Iznenadio ju je dok je imala probu za koncert, a snimak njihovog susreta postao je viralan.

Međutim, ova scena se nije dopala njegovoj bivšoj djevojci Camili Homs. Ona je odlučila javno De Paula 'poslati u pakao' i poslala mu je srednji prst.

Nije Camila ljubomorna na njegovu novu djevojku već se nadala da će argentinski fudbaler nakon osvajanja najvećeg trofeja prvo doći kod kćerke i sina koje imaju.

Međutim, malena Francesca i sin Bautista uzalud su ga čekali s poklonima koje su im pripremili. Rodrigo je odabrao novu djevojku i zbog toga je došlo do reakcije njegove bivše.

Oglasi

Ona mu je jasno poručila da ide u pakao i počastila ga je srednjim prstom zbog svega što je učinio.

Camila Homs nije zadovoljna činjenicom da je De Paul umjesto djece odabrao djevojku

Rodrigo De Paul je karijeru počeo u ekipi Racinga, a u Evropu je stigao 2014. godine kada je potpisao za Valenciju.

Uspon u karijeri mu počinje 2016. godine kada potpisuje za Udinese. Igrao je zaista sjajan fudbal nakon kojeg je 2021. godine potpisao za Atletico Madrid.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Za reprezentaciju Argentine ovaj fudbaler je odigrao ukupno 51 utakmicu i postigao je dva pogotka.

Pored osvajanja titule Svjetskog prvaka u Kataru on je s Gaučosima uzeo i trofej Copa America 2021. godine.

Top Komentari

MaDaj
Pored ovakve “žene” bas mi je čudno sto je otišao novoj djevojci
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi