Mislili su da kasni s povratkom u Madrid zbog privatnih problema, a onda se pojavio video

De Paul u velikom problemu

Mislili su da kasni s povratkom u Madrid zbog privatnih problema, a onda se pojavio video

E. Čaušević

Argentinski reprezentativac Rodrigo De Paul ostao je u Sjedinjenim Američkim Državama duže nego što se to planiralo.

Argentinci su odigrali u Americi dvije prijateljske utakmice, a u srijedu ujutro su pobijedili Jamajku sa 3:0 u Miamiju.

Odmah nakon utakmice igrači su napustili reprezentativni kamp i vratili su se u svoje klubove, ali De Paul je bio jedini koji je produžio svoj boravak.

De Paul se nije pojavio na treningu Atletico Madrida jučer, a potom je potvrđeno da je on zatražio od kluba da ga oslobodi od dolaska na taj trening i da je zbog privatnih razloga odgodio povratak za Madrid.

Klub je izašao u susret De Paulu i on je dobio dozvolu da nešto duže ostane na pauzi i očekuje se da će se on tek danas vratiti u Madrid.

Španski mediji navode da on gotovo sigurno neće biti u konkurenciji za sutrašnje gostovanje Sevilli i to bi mogao biti veliki udarac za Diega Simeonea.

Oglasi

No, da stvar bude gora za De Paula saznalo se koji su privatni razlozi što je duže od planiranog ostao na reprezentativnoj pauzi.

Naime, on je sa svojom djevojkom bio na muzičkoj ceremoniji "Billboards" u Miamiju gdje je ona nastupila, a navodno u Atletico Madridu su dosta bijesni zbog toga jer nisu znali da je ostao duže kako bi se zabavljao.

Marca piše da su u Atleticu mislili da je otputovao za Argentinu da riješi razvod sa suprugom Camilom Homs, ali se to očito nije desilo.

[twitter]https://twitter.com/Gabriel11513225/status/1575653517510856705[/twitter]

De Paul je s novom djevojkom Tini Stoessel bio na toj muzičkoj ceremoniji, a odao ga je video koji se pojavio na društvenim mrežama i koji bi mu mogao stvoriti ogromne probleme u Atletico Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oni su u vezi već nekoliko mjeseci, a to su potvrdili početkom jula ove godine. Tini je inače poznata argentinska pjevačica, a bavi se još glumom i manekenstvom.

De Paul je propustio i posljednji trening pred meč sa Sevillom i bit će pravo čudo ukoliko sutra bude u sastavu za ovaj meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi