Skupo plaća bivšu ženu: Poznati fudbalski as želi u S. Arabiju, selektor ga izbacuje iz repke!

Razvog da je skupo koštao

Skupo plaća bivšu ženu: Poznati fudbalski as želi u S. Arabiju, selektor ga izbacuje iz repke!

A. Čaušević

Prijelazni rok u Saudijskoj Arabiji traje do sredine augusta i klubovi iz te zemlje nemaju namjeru zaustaviti se sa dovođenjem vrhunskih fudbalera koji stižu isključivo radi novca. 

Svjetski prvak s Argentinom i zaista sjajni fudbaler nalazi se u velikoj dilemi. Rodrigo De Paul ima unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, međutim u slučaju prihvatanja ugovora moći će zaboraviti na reprezentaciju Gaučosa

De Paul je trenutno fudbaler Atletico Madrida, posljednjih dana se pisalo o njegovom odbijanju ponuda sa arapskog poluostrva, međutim situacija se promijenila.

Al Ahli je ponudio Atletico Madridu 32 miliona eura za iskusnog veznjaka, dok bi član Gaučosa imao platu od 15 miliona eura.

Međutim, u slučaju da prihvati ponudu mogao bi zaboraviti na reprezentaciju jer je navodno Lionel Scaloni poručio da na njega više neće računati ako pristane na transfer.

Ipak, De Paul mora razmišljati o budućnosti pogotovo zbog skupog razvoda kojeg je imao sa Camilom Homs.

Oglasi

Naime, prema dogovoru 10% od De Pauleve neto plate pripada Camili, dok je De Paul dužan i plaćati putovanja svojoj bivšoj supruzi i njihovoj djeci.

Osim toga Camila je ranije dobila u svoje vlasništvo nekoliko stanova kao i skupocjena vozila poput Land Rovera.

Inače, Camila i De Paul iz braka imaju dvoje djece, kćerku Francescu i sina Bautistu.

De Paul je bivšu djevojku ostavio radi pjevačice Tini Stoessel, ali i s njom je raskinuo ovog ljeta pa je trenutno bez partnerice.

S obzirom da će do kraja života morati isplaćivati bivšu odlazak u Saudijsku Arabiju mu je posljednja prilika da zaradi ogroman novac, pa ostaje da se vidi kakvu odluku će donijeti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi