Rodrigo De Paul pijan u zoru došao kući, pa djevojku šokirao s onim što joj je rekao

Tini ispričala detalje

Rodrigo De Paul pijan u zoru došao kući, pa djevojku šokirao s onim što joj je rekao

E. Škorić

Nakon osvojenog Svjetskog prvenstva u Kataru, argentinski reprezentativci dugo su slavili, a prvih nekoliko noći zore su dočekivali pijani.

Argentina je nakon 36 godina čekanja postala svjetski prvak. Osvojena je treća titula, prva za sve Argentince koji su u Kataru nosili dres svoje zemlje.

Nakon velike drame protiv Francuske u finalu i bolje izvedenih penala, uslijedilo je nezapamćeno slavlje koje i danas traje. Ulice argentinskih gradova bile su krcate ljudima, a nogometaši su postali najveći heroji u toj južnoameričkoj zemlji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ci_HxbJuYXL/[/instagram]

U prvom planu Lionel Messi, no i svi drugi su dobili status božanstva. Bitnu ulogu odigrao je i 28-godišnji veznjak Rodrigo De Paul, a njegova djevojka sada je ispričala jedan smiješan trenutak koji je proživjela s njim nakon pobjede nad Francuskom.

“Nakon proslave naslova svjetskog prvaka koji je osvojila Argentina, vratio se kući pijan. Morala sam se brinuti o njemu kao o bebi jer nije prestajao pjevati, pa sam mu rekla da ga volim da ga uvjerim. Tada mi je odgovorio: 'I ja tebe volim, Messi'. Ništa nisam razumjela", objasnila je Tini Stoessel, De Paulova djevojka, prenosi tribuna.com.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm9tI98u6vi/[/instagram]

Rodrigo De Paul smatra se jednim od igrača koji su najbliži Messiju u argentinskoj momčadi i njih dvojica veliki su prijatelji izvan terena, te su često zajedno, pa odatle velika ljubav veznjaka Atletico Madrida prema zvijezdi PSG-a.

De Paul je i dalje u Atleticu, s kojim ima ugovor do 2026. godine, a u Madrid je došao iz Udinesea 2021. godine za oko 35 miliona eura, što je za pet miliona manje od njegove trenutne tržišne vrijednosti. Cijena mu je naravno porasla nakon osvojenog Mundijala.

On je karijeru počeo u argentinskom Racingu, a igrao je još i u Valenciji, mada je zvjezdanu status stekao tek kao igrač Atletica i pod vodstvom Diega Simeonea postao je jedan od najagresivnijih i najzahvalnijih veznjaka današnjice, što je posebno osjetio selektor Argentine Lionel Scaloni koji mu je slijepo vjerovao i to se na kraju i isplatilo.

De Paul je nedavno punio naslovnice zbog sukoba sa bivšom suprugom Camilom Homs. Razvod od nje skupo ga je koštao, pa mjesečno mora da joj plaća 30.000 dolara.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm1yk7yuFMF/[/instagram]

Osim toga, dužan joj je je razne apartmane, 150.000 gotovine na računu, putovanja u Evropu da ona može da odvede djecu da vide svog oca. Komentari u Argentini govore da je Camila u svemu prošla odlično i da je De Paul taj koji je izvukao deblji kraj kako bi u konačnici bez problema mogao uživati sa djevojkom Tini Stoessel.

Inače, Camila i De Paul iz braka imaju dvje djece, kćerku Francescu i sina Bautistu. Bogatstvo veznjaka Atletica se procjenjuje na 10 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi