Rodriguez: Dobro pamtim Ronaldinha, Maldinija, Gattusa...

Sretan zbog potpisa za Milan

Rodriguez: Dobro pamtim Ronaldinha, Maldinija, Gattusa...

Švicarski reprezentativac Ricardo Rodriguez jučer je zvanično posao novi fudbaler Milana.

Ovaj 24-godišnjak je na San Siro stigao iz Wolfsburga i plaćen je 18 miliona eura, a nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora poručio je da je presretan što će nastupati za Milan.

"Sviđa mi se crveno-crni dres, prelijep je. Sretan sam što sam ovdje i što ću igrati za Milan. U ovom klubu sam pratio brojne igrače, a posebno dobro pamtim Ronaldinha, Maldinija, Gattusa...", započeo je Rodriguez, te nastavio:

"Jednom sam igrao na punom San Siru i jedva čekam da ponovo izađem na taj stadion. Radujem se upoznavanju sa novim saigračima i ne sumnjam da ću se dobro uklopiti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ricardo Rodriguez u Milan stiže nakon pet i po godina provedenih u Wolfsburgu, koji ga je 2012. doveo iz Zuricha.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi