Bh. veznjak ne prelazi u najveće iznenađenje Serije A: "Krunić je jak, ali nismo o njemu pričali"

Ništa od transfera

Bh. veznjak ne prelazi u najveće iznenađenje Serije A: "Krunić je jak, ali nismo o njemu pričali"

A. Čaušević

Rade Krunić je ljetos stigao u Milan iz Empolija, a osim u slučaju neke nepredviđene okolnosti i na proljeće će nositi dres Rossonera.


Krunić je imao "šarenolik" prvi dio sezone. Nakon što je uvodne utakmice presjedio na klupi dolaskom Stefana Piolija imao je redovnu minutažu, da bi u posljednjih nekoliko sedmica izgubio mjesto u startnoj postavi.

Postojala je mogućnost da bh. reprezetnativac tokom januara promijeni sredinu, tačnije pređe u Cagliari koji je najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela sezone u Seriji A.

Cagliari je trenutno šesta ekipa prvenstva sa 31 osvojenim bodom i drži mjesto koje garantuje plasman u Europa ligu, a u posljednjem susretu ova ekipa je remizirala sa Interom (1:1) na Meazzi.

Tačku na i kada je u pitanju taj transfer stavio je Marcello Carli, sportski direktor kluba sa Sardinije koji kazao kako su špekulacije bile neistinite.

"Nismo pričali o Kruniću, imali smo drugih tema za razgovarati. Krunić je igrač Milana, jak je i treba odigrati vrhunski drugi dio sezone", kazao je Carli te poručio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Dobro ga poznajem i želim mu sve najbolje."

Krunić je u dosadašnjem dijelu sezone dres Milana nosio 11 puta, igrao je u oba meča Kupa Italije, dok u Seriji A ima devet nastupa. Na posljdnja dva duela protiv Udinesea i Brescije priliku za igru je dobio s klupe.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti