Rodriguez prelazi u klub koji je 12. na tabeli?
EPA

Nema mu spasa u Realu

Rodriguez prelazi u klub koji je 12. na tabeli?

Kolumbijac James Rodriguez tokom januara će najvjerovatnije napustiti Real Madrid.

Kraljevi nisu uspjeli ljetos da prodaju ovog 28-godišnjeg fudbalera, ali s obzirom da se nije izborio za minutažu u proteklom periodu, čini se da mu nema spasa i da će napustiti Santiago Bernabeu.

U to su uvjereni i španski mediji, koji već uveliko špekulišu o budućnosti Rodrigueza, a kao narednu stanicu u njegovoj karijeri vide - Englesku.

Za Rodriguezove usluge je navodno interesovanje pokazao tamošnji Wolverhampton, koji je poznat kao klub čiji igrački kadar u velikoj mjeri kroji agent Pedro Mendes koji je, između ostalog, zadužen i za karijeru Kolumbijca. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrač kao Rodriguez bi svakako bio od velike pomoći Wolverhamptonu, pogotovo danas kada je tek na 12. poziciji u Premier ligi, a navodno je i Realov predsjednik Perez dao 'zeleno svjetlo' za transfer.

Rodriguezovo ime se prethodnih mjeseci povezivalo i sa Tottenhamom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Fishek
Cileanac :)
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi