Roma dopustila da Edin Džeko sam donese odluku
Foto - EPA

Rim ima prednost

Roma dopustila da Edin Džeko sam donese odluku

Midhat Šljivak

Ekipa Rome neće praviti nikakav problem kapitenu Edinu Džeki ako on želi napustiti klub.

Kako navodi Corriere dello Sport, 34-godišnji bh. napadač imat će prave da sam odluči da li želi napustiti klub ili pak ostati i oni se neće miješati u njegov izbor.

Bh. dijamant se pvezivao u proteklom periodu sa Interom i Juventusom. Nerazzurri su na kraju odustlai od njegovog angažmana, ali je Juve još uvijek itekako uporan.

Trener Stare dame Andrea Pirlo vidi Edina kao idealnog napadača za svoj tim, a rukovodstvo Bianconera spremno je ispuniti svaku želju Džeki kako bi se na kraju odlučio za dolazak u Torino.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, Džeko je zbog porodice za sada najbliži ostanku u Rimu. Uskoro će po treći put postati otac i sigurno da bi i to moglo presuditi o konačnoj odluci.

Supruga Amra je također za ostanak, no treba sačekati još određeni period kako bi fantastični napadač donio konačnu odluku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

X_BoSniaN_BuLL_x
Ako je pametan, slusat ce amru il u drugi klub
0 3
fantasma
Piše se Amra.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi