Roma kreće po igrača Arsenala kojeg navijači bukvalno ne podnose
Mustafi je na izlaznim vratima londonskog kluba

Rimski klub se želi pojačati u odbrani

Roma kreće po igrača Arsenala kojeg navijači bukvalno ne podnose

S. Pašalić

Prema navodima italijanskih i engleskih medija, Roma je zainteresovana da dovede defanzivca Arsenala, Skhodrana Mustafija.

Vučica je u potrazi za pojačanjem u odbrani, a stoper Topnika je čini se na radaru rimskog kluba. Arsenal je otvoren za pronalazak kupca za Mustafija nakon dolaska Davida Luiza u ovaj klub.

Roma je spremna dovesti Nijemca na posudbu uz opciju otkupa na kraju sezone, a Arsenal bi navodno bio zadovoljan da ta cifra bude negdje između 20 i 25 miliona eura.

Mustafi je 2016. godine stigao iz Valencije u Arsenal za čak 41 milion eura, a prošle sezone je odigrao 40 utakmica i postigao je 3 gola.

Ipak, navijači londonskog kluba su jako nezadovoljni sa igrama koje je pružao 27-godišnjak pa je nekoliko puta tokom sezone bio na njihovoj meti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

konjnakvadrat
Ovaj je ko i Manolas, kiks igrac
2 0
edinho
Samo da se hoce rijesit ovog smeca,odma snjim poslat Chambersa i Monreala i jos im dat 20 mil prida
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi