Legenda Rome ismijavala Lazio pred derbi, sada se kaje

Igrači Lazija mu 'vade dušu'

Legenda Rome ismijavala Lazio pred derbi, sada se kaje

E. Škorić

Bivši napadač Rome itekako je požalio zbog ranije izjave.

Lazio je sinoć deklasirao Romu s 3:0 u prvenstveno meču i pokazao ko je vladar Rima. Nogometaše nebesko-plavih posebno je motivisao bivši Romin napadač Ruggier Rizzitelli, koji je rekao da "nema brige, Lazio je mali tim i ovo će biti samo jedna prijateljska utkamica".

"Ne brine me ova utakmica, nama su problem samo utakmice s velikim ekipama", rekao je on za Roma TV. Nekoliko dana kasnije, pokajao se.

Krenulo je žestoko provociranje od strane Lazijala, a nogometaši tog kluba poput Felipea Caiceda ili Danila Cataldija jedva su dočekali da nekadašnjem igraču Rome očitaju lekciju.

"Ovo je trebao biti prijateljski meč, momci", napisao je Caicedo na Twitteru uz korištenje emotikona koji "plaču" od smijeha.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mali tim bio je prijateljski raspoložen", napisao je Cataldi.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi