Roma večeras protiv Lazija, Fonseca već odredio početnih 11

Serija A

Roma večeras protiv Lazija, Fonseca već odredio početnih 11

Edmir Škorić

Na Olimpicu će od 20:45 sati biti odigran rimski derbi, a italijanski mediji već imaju početnih 11 Rome.

Roma će "gostovati" Laziju i ima priliku da napravi dodatni korak ka plasmanu u Ligu prvaka, pa i da se eventualno priključi borbi za titulu. Također, ovo je važna utakmica i za Lazio koji želi da se primakne ekipama koje zauzimaju prve četiri pozicije.

Paulo Fonseca, trener Rome, neće puno rizikovati i izvest će istih 11 koji su igrali derbi protiv Intera (2:2) prije pet dana.

Spinazzola će igrati lijevo, desno Karsdorp, u sredini odbrane Smalling, Ibanez i Mancini, Veretout i Villar kao dva centralna vezna, a naprijed Mkhitaryan i Pellegrini uz isturenog Džeku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. reprezentativac s kapitenskom trakom predvodi Romu i traži svoj četvrti pogodak u rimskim derbijima.

Top Komentari

dzelil
Ne valja na Dzeki bude cijela odbrana treba sa 2 napadaca da igra ovako je Dzeko gore sam
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi