Roma i Milan u borbi za napadačem Torina
FOTO - EPA

Ko će pobijediti?

Roma i Milan u borbi za napadačem Torina

A. Beganović

Milan i Roma će u ljetnom prelaznom roku bi trebali biti aktivni, a navodno su obje pomenute ekipe u potrazi za napadačem.

Prema pisanju italijanskih medija, Roma i Milan na ljeto svoje redove žele pojačati napadačem koji će biti dostojna zamjena za Edina Džeku i Zlatana Ibrahimovića.

Navodno im je na meti isti igrač. Radi se o 28-godišnjem napadaču Torina, Andrei Belottiju, kojeg oba kluba vide kao dugoročno rješenje za napad.

Belottiju se sviđa novi projekat podmlađivanja u Romi i vrlo rado bi se pridružio rimskom klubu, no problem predstavlja to što ekipa našeg Edina Džeke ne može ispoštovati zahtjeve Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

S druge strane, italijanski mediji pišu da je Milan spreman platiti 25 miliona eura Torinu tako da će biti zanimljivo pratiti gdje će ovaj sjajni fudbaler na kraju završiti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi