Roma traži napadača, da li to znači da Džeko ipak ide u Juventus?
FOTO - EPA

Giroud na meti rimskog kluba

Roma traži napadača, da li to znači da Džeko ipak ide u Juventus?

A. Beganović

Iako se posljednjih dana, bar prema pisanju italijanskih medija, sve više čini da od transfera Edina Džeke iz Rome u Juventus neće biti ništa, u rimskom klubu ipak ne miruju te su u potrazi za napadačem.

Da li posljednje informacije koje dolaze sa Apenina, a koje govore da Roma traži napadača sugerišu da će ipak Džeko na kraju pojačati Juventus saznat ćemo u narednih par dana.

Uglavnom, danas italijanski mediji, pozivajući se na francuske izvore, tvrde da je Roma zainteresirana za iskusnog francuskog napadača Chelseaja, Olivera Girouda.

Tvrde, uprkos tome što je Giroud nedavno produžio ugovor sa Plavcima, da bi klubovi mogli započeti pregovore oko transfera, a navode da je Chelsea u bliskoj prošlosti nudio iskusnog francuskog napadača rimskom klubu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Romi su svjesni da ne smiju rizikovati čekajući razvoj situacije sa Džekom i Milikom iz Napolija koji je prva želja rimskog kluba. I upravo radi toga sve više prema navodima italijanskih medija razmišljaju o rezervnim opcijama.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1597859561
Sapunica se nastavlja
1 0
Cs10
E bas ce se usreciti sa Giroudom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi