Roma neće više slati ponude za Mahreza
Foto: EPA

Ističe sportski direktor Monchi

Roma neće više slati ponude za Mahreza

Sportski direktor Rome, Monchi, je potvrdio da ovaj klub neće više slati ponude Leicesteru za Riyada Mahreza.

Lisice su, naime, odbile već tri ponude za sjajnog veznjaka Riyada Mahreza, uključujući i onu u visini od 31.8 miliona funti, a iako je Monchi prošle sedmice isticao da se i dalje nada da će uspjeti postići dogovor s engleskim klubom i realizovati Mahrezov transfer, čini se da od toga neće biti ništa.

Dva kluba još uvijek nisu uspjela postići dogovor, a Monchi smatra da je Roma bila korektna sa svoje strane, te da je sada sve na Leicesteru.

"Na prošloj press konferenciji sam rekao da smo uputili poštenu ponudu, a ta ponuda je bila najveća u historiji našeg kluba", izjavio je Monchi, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nećemo slati više ponuda. Ponijeli smo se na ispravan način i razgovarali smo s Leicesterom. Sada je 'lopta na njihovoj polovini'...Čekamo odgovor. Radimo i na nekim drugim opcijama. Ipak, mi smo opušteni jer je naša ekipa 90% kompletna."

Iako je i sam Mahrez izrazio želju da napusti King Power i karijeru nastavi u Romi, čini se da je, barem za sada, njegov transfer daleko od realizacije.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi