Roma nudi Interu Edina Džeku i još dvojicu igrača za Maura Icardija

Da li će se konačno dogovoriti?

Roma nudi Interu Edina Džeku i još dvojicu igrača za Maura Icardija

E. Čaušević

Ljetni prelazni rok mogao bi nam ponuditi mnogo uzbuđenja, a sve su prilike da će sredinu promijeniti i bh. napadač Edin Džeko.

Već nekoliko sedmica se uveliko špekuliše o tome da će Džeko ovog ljeta napustiti Romu i da će karijeru nastaviti u dresu milanskog Intera.

Italijanski mediji objavili su da je Džeko sve dogovorio s Interom, ali da se još uvijek čeka da Roma i klub s Meazze pronađu zajednički jezik. Iako se činilo da će Roma pristati na 12 miliona eura odštete sada su u Rimu smislili novi plan.

Romina želja je da dovede Maura Icardija koji je otpisan u Interu. Icardiju je jasno rečeno da neće računati na njega nakon svih skandala koje je ovaj argentinski napadač napravio u proteklim mjesecima.

Rimski klub je htio prvo da uključi Icardija u transfer Džeke, te da oniuz sve to plate i određenu sumu novca, no sada na Olimpicu imaju sasvim drugi plan.

Novinar Gianluca Di Marzio objavio je sinoć da je Antonio Conte odlučio da Icardi neće igrati u njegovom timu i da ga Inter može odmah prodati. U Romi su s oduševljenjem dočekali ovu vijest i već spremili ponudi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako prenosi Football Italia Roma će Interu ponuditi čak trojicu fudbalera u zamjenu za Icardija, a u sve to bit će uključen i Džeko. Pored našeg kapitena Roma je Interu spremna dati još Aleksandra Kolarova i Stephana El Shaarawyja.

Ukoliko Inter pristane na ponudu koja je itekako primamljiva onda Roma neće morati plaćati dodatno obeštećenje za Icardija. U Rimu žele da podmlade ekipu, a novi tim Vučice trebao bi predvoditi argentinski napadač.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi