Roma objavila De Rossijevu fotografiju sa njegove prve utakmice u Seriji A

Povodom velikog jubileja

Roma objavila De Rossijevu fotografiju sa njegove prve utakmice u Seriji A

Legendarni italijanski fudbaler Daniele De Rossi sinoć je odigrao svoju jubilarnu 450. utakmicu za Romu u Seriji A.

Kapiten Rome meč neće pamtiti po dobrom s obzirom da ga je zbog povrede morao napustiti već u 43. minuti, kada je svoju traku predao Edinu Džeki.

Ipak, jubilarni 450. nastup za Romu bio je povod administratorima zvanične stranice ovog kluba da se prisjete i prvih De Rossijevih minuta u bordo dresu koji su zabilježeni još 25. januara 2003. godine.

Tog dana je De Rossi odigrao prvi meč za Romu u Seriji A, a njegova fotografija je probudila nostalgiju među navijačima rimskog kluba koji već više od 15 godina smatraju Danielea jednim od svojih najdražih igrača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ne znamo je li potrebno to napominjati, ali Daniele De Rossi je svoj cijeli fudbalski život posvetio Romi u kojoj će vjerovatno i okončati karijeru.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi